468×60
468×60

Сім автопригод впродовж 13-15 листопада на дорогах Тернополя та області зареєстрували правоохоронці

Впродовж трьох днів на Тернопільщині у дорожньо-транспортних пригодах травмувалося семеро людей. Один чоловік загинув.

Тринадцятого листопада близько 18:08 надійшло повідомлення про те, що у Кременці не розминулося дві іномарки. При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що водій автомобіля Mercedes-Benz E 300, повертаючи ліворуч, не пропустив автівку, яка рухалася в протилежному напрямку, і як результат – зіткнувся з Мерседес Sprinter.

До лікарні з саднами доправили шестирічну пасажирку Мерседес Sprinter

Ще одну автопригоду на Кременеччині зареєстрували того ж дня правоохоронці. До лікарні бригада екстреної меддопомоги з забоями госпіталізувала жителя району, 1963 року народження.

Потерпілий їхав на велосипеді, коли його збив водій IVECO​

У Тернопільському районі на трасі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече не розминулися Renault Dokker та Volkswagen T4. Обидва транспортних засоби рухалися в попутному напрямку, проте водій Volkswagen не переконався в безпечному маневрі почав здійснювати маневр розвороту.
В результаті удару тілесні ушкодження отримав водій Renault. Його доправили до медзакладу з рваною раною голови  та закритою черепно-мозковою травмою.

На Збаражчині неподалік села Старий Вишнівець зіткнулися автомобіль та мотоцикл. Аварія трапилася на трасі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече. Автомобіль ВАЗ врізався в мототранспорт ВОХЕR. В травматологічне відділення потрапив пасажир двоколісника, 2003 року народження. У хлопця медики констатували перелом ребра, множинні переломи обох стоп.

Реанімаційним відділенням закінчилася їзда для сорокасемирічної жінки. Чотирнадцятого листопада в Чорткові не розминулися мотоцикл та мопед. За попередньою інформацією, двадцятидев’ятирічний водій мотоциклу TEKKEN 250 не впорався з керуванням, не обрав безпечної швидкості і зіткнувся з мопедом “Пілот”.

До лікарні госпіталізували і водія, і пасажира мотоцикла. У останньої закрита черепно-мозкова травма, перелом основи черепа, рвані рани голови. У водія закрита травма плеча та грудної клітки.

Дві автопригоди трапилося і минулої неділі в Тернопільському районі. Близько 13:00 в автопригоду потрапила водійка автомобіля. Аварія трапилася на трасі Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече. За попередньою інформацією, жінка не була уважною за кермом, не впоралася з керуванням, автівка злетіла в кювет і перекинулася. У потерпілої медики констатували забої та травми, але її не госпіталізовували.

Дорожньо-транспортна пригода з летальним наслідком трапилася на виїзді з Тернополя. Інформація про смерть на дорозі надійшла на лінію “102″ о 20:52. Водій автомобіля Skoda Fabia збив чоловіка, який знаходився на проїжджій частині дороги, але за межами пішохідного переходу.

Потерпілий – житель Черкаської області, 1975 року народження, водій автомобіля DAF CF. Чоловік вийшов з вантажівки та переходив дорогу, коли потрапив під колеса легківки. Що стало причиною нещастя, встановить слідство

Автопригоди внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань згідно статті 286 ККУ. У кермувальників відібрали взірці крові для перевірки на вміст алкоголю.

Схожі статті