468×60
468×60

Безпечність пішоходів, перевищення швидкості та п’яне водіння – причини травмувань та смертності на дорогах Тернопільщини

dtpОдна людина загинула, п’ятеро з травмами потрапили до лікарні – це наслідки чотирьох автопригод за 6-8 листопада.

Минулої п’ятниці на лінію “102″ Борщівського відділення поліції о 8:45 надійшло повідомлення про аварію з травмованою особою.

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, на дорозі Тернопіль-Скалат-Борщів-Жванець в селі Кривче водій автомобіля VOLKSWAGEN PASSAT не врахував дорожню ситуацію, не вибрав безпечну швидкість та збив місцеву мешканку. Жінка, 1983 року народження, рухалася в попутному з авто напрямку. В результаті удару потерпілу госпіталізували до хірургічного відділення.

У неї закрита черепно-мозкова травма, струс, закрита травма поперекового відділу хребта, переломи поперекових хребців.

Ще один пішохід опинився під колесами автомобіля 7 листопада. В селі Біла Тернопільського району водій автомобіля Skoda Octavia збив невідомого чоловіка. Останній переходив проїжджу частину дороги за межами пішохідного переходу.

Про нещастя поліцію та швидку повідомив сам кермувальник іномарки. Потерпілого бригада екстреної медичної допомоги забрала до лікарні, але дорогою до медзакладу він помер.

На автодорозі Збараж-Максимівка, неподалік села Максимівка, водій автомобіля Ford Focus не впорався з керуванням та злетів у кювет, де транспорт перекинувся.

В результаті ДТП чоловіка, 1999 року народження, госпіталізували в травматологічне відділення.

Про п’яного водія за кермом повідомив правоохоронців житель Бучача. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, близько 22:00 водій автомобіля AUDІ A-4 на іноземній реєстрації не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху і врізався в таксі марки SKODA FAVORIT. На момент ДТП в даному авто перебувало двоє пасажирок.

До лікарні госпіталізували з забоями та травмами водія та пасажирів таксі.

Усі автопригоди внесені в ЄРДР згідно статті 286 ККУ. У водіїв відібрали взірці крові для перевірки на вміст алкоголю.

Схожі статті