468×60
468×60

За чотири вихідних на дорогах Тернопільщини трапилося три ДТП з травмованими

Між селами Чистилів та Біла четвертого січня не розминулися іномарки. На перехресті автодоріг Обхід м.Тернопіль та Тернопіль-Броди зіткнулися Daewoo та Opel.

За попередніми даними, водій автомобіля Daewoo не виконав вимогу дорожнього знаку “Проїзд без зупинки заборонено”, не пропустив Opel, який рухався головною трасою, і як результат – уникнути зіткнення не вдалося.

До лікарні потрапила водій автомобіля Opel. У жінки закрита черепно-мозкова травма, струс, забої та закрита травма грудної клітки.

Надавали допомогу лікарі і пасажирці з іншого транспортного засобу. Потерпіла від госпіталізації відмовилася. Її після огляду лікарями відпустили за місцем проживання. Водії попередньо тверезі.

Аварію з летальними наслідками зареєстрували правоохоронці на Теребовлянщині п’ятого січня. Між селами Семенів та Зеленче зіткнулися ВАЗ-2107 та Daewoo Lanos.

Як з’ясувалося, водій Daewoo виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з іншою легківкою.

В результаті удару один із пасажирів ВАЗу, житель села Ласківці, 1973 року народження, отримав травми несумісні з життям. Ще двох пасажирок з ушкодженнями та переломами госпіталізували до лікарні. Потрапив до реанімації і водій з Daewoo.

Дорожньо-транспортна пригода з травмованими трапилася того ж дня в Бучацькому районі на автодорозі Івано-Франківськ-Бучач-Тернопіль.

За попередніми даними, водій OPEL INSІGNIA не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки і не впоравшись з керуванням врізався у вантажівку, припарковану на узбіччі. Водій вантажного автомобіля зупинився, аби допомогти водієві іншого транспортного засобу, який злетів у кювет.

До лікарні з переломом правого передпліччя потрапила пасажирка з іномарки. Легкі тілесні ушкодження отримала і двомісячна дитина.

Усі факти по автопригодах внесені в ЄРДР відповідно до статті 286 ККУ. Триває слідство.

Схожі статті