468×60
468×60

Бійці служби судової охорони склали урочисту присягу на вірність українському народові

- Усвідомлюючи свою високу відповідальність урочисто присягаю вірно служити українському народові, дотримуватись Конституції та законів України, втілювати їх у життя, поважати та охороняти права і свободи людини, честь держави, з гідністю нести високе звання співробітника та сумлінно виконувати свої службові обов’язки.

Урочисту присягу на вірність українському народу склали співробітники Служби судової охорони. Відтепер безпека громадського порядку у суді та судових службовців – це їхнє основне завдання.

Це вже друга присяга співробітників служби судової охорони. Цього разу їхні лави поповнили двадцять чотири нових працівника.

Керівник служби Едуард Кольцов сподівається, що слова клятви залишаться в пам’яті кожного працівника і вони робитимуть усе, аби не заплямувати честь форми та не відступитися від  слів присяги.

Попереду у новобранців непроста та відповідальна робота. Слова присяги зобов’язують кожного сумлінно виконувати службові обов’язки від яких залежить порядок у суді, здоров’я і життя суддів, працівників апарату та інших учасників процесу. Служба судової охорони – це гарантія безпеки для усіх.

Едуард Кольцов переконаний, що відтепер суди Тернополя та області будуть захищені, адже працівники новоутвореної структури відповідають усім критеріям і гідно нестимуть службу. Сьогодні судову систему Тернопільщини охороняє сорок двоє бійців.

Одинадцятого грудня бійці ССО почали охороняти Тернопільський міськрайонний суд, а після нового року візьмуть під свою опіку решту судів Тернопільської області.

Схожі статті