468×60
468×60

Дві смерті в ДТП зафіксували правоохоронці Тернопільщини минулими вихідними

Дві людини загинуло, четверо отримали травми в результаті дорожньо-транспортних пригод на дорогах міста та області. Впродовж 22-24 листопада правоохоронці зареєстрували  на Тернопільщині чотири аварії.

22 листопада близько третьої години ночі на вулиці Б. Хмельницького трапилася аварія з потерпілими. Водій автомобіля  Opel Combo не впорався з керуванням, з’їхав з проїжджої частини на тротуар і збив перехожого. Після цього транспортний засіб за інерцією протаранив ще й припаркований автомобіль марки Audi A4.

В результаті аварії тридцятичотирилітнього пішохода із забійною раною голови та стегна доправили до лікарні. Забрала бригада швидкої до медзакладу і водія Audi. У чоловіка закрита черепно-мозкова травма, струс, забійні рани голови та колін. Надали меддопомогу лікарі і іншому кермувальнику. В потерпілого множинні садна, закрита черепно-мозкова травма, розсічення обличчя та ушкодження грудної клітки.

Ще одну автопригоду того ж дня зареєстрували правоохоронці у Тернополі. О 17:55 на лінію “102″ надійшло повідомлення від диспетчера ДСНС про те, що на вулиці Протасевича ДТП з потерпілими. При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що житель Хмельницької області, керуючи автомобілем ВАЗ-2106, виїжджаючи з двору будинку, не надав перевагу в русі іншому авто і врізався в Volkswagen Amarok.

В результаті удару травми отримала пасажир ВАЗу. Жінку, 1949 року народження, бригада швидкої доправила до лікарні. У водіїв взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.

Дві автопригоди з летальними наслідками трапилися і 23 листопада.  На Кременеччині в полі загинув чоловік. Тіло потерпілого виявив сусід. За попередніми даними, загиблий керував трактором Jinma. Рухаючись ґрунтовою дорогою, не впорався з керуванням і сільськогосподарська техніка перекинулася. В результаті – водій загинув на місці пригоди.

Ще одну смерть зареєстрували працівники поліції в Тернополі. 23 листопада під колесами автомобіля HONDA-CIVIC загинув чоловік, 1985 року народження. За словами свідків нещастя, потерпілий переходив проїзну частину дороги за межами пішохідного переходу.

В результаті удару чоловік від отриманих травм помер на місці пригоди.

Усі автопригоди внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до статті 286 частина 1 та частина 2 ККУ. Тривають розслідування.

Схожі статті