468×60
468×60

На Тернопільщині у шести автопригодах травмувалися та загинули люди

dtpeshka

Шість автопригод з яких дві смертельних трапилося на автодорогах Тернопільщини в перших три дні листопада.
У селищі Березовиця 1 листопада близько 18:50 на автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече водій автомобіля FIAT збив жінку ромської національності, 1991 року народження. Вона переходила проїжджу частину дороги за межами пішохідного переходу.
В результаті удару пішохід отримала травми несумісні з життям. Жінка померла дорогою до лікарні. За попередньою інформацією, загибла перебігала дорогу з дитиною. На щастя, неповнолітня травм не отримала.
Ще одна автопригода трапилася того дня на Шумщині. Водій автомобіля DAEWOO-NEXIA, виїжджаючи з узбіччя, не надав переваги руху автомобілю ВАЗ, який рухався головною дорогою, і допустив зіткнення.
В результаті аварії закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку та хребта отримав водій іномарки. в обох кермувальників взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.
Другого листопада дорожньо-транспортна пригода з потерпілими зареєстрована в Підволочиському районі.
При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що водій автомобіля ВАЗ-21099 зіткнувся з ВАЗ-21010. Останній стояв припаркований на узбіччі проїжджої частини дороги. В результаті удару травми отримала пасажир одного з авто.
У Тернополі на вулиці Бродівській автомобіль SKODA Octavia врізався в електроопору. За попередніми даними, водій іномарки не впорався з керуванням, врізався в стовп, а після цього за інерцією влетів у стіну будинку. В результаті удару водій загинув на місці події, пасажира госпіталізували в реанімаційне відділення.
Два автомобілі не розминулися 3 листопада в Чортківському районі. Кермувальник Toyota Corolla не впорався з керуванням , виїхав на смугу зустрічного руху, де врізався в автомобіль Daewoo Lanos. В результаті удару в реанімаційне відділення потрапив кермувальник Daewoo.
За попередньою інформацією, водій Toyota Corolla на момент зіткнення перебував у стані алкогольного сп’яніння.
Ще два автомобілі третього листопада не розминулися в обласному центрі на вулиці Збаразькій. Там зіткнулися Peugeot та Mazda. Водій автомобіля Mazda не надала переваги в русі Peugeot. Кермувальник останнього, за попередньою інформацією, перебував у стані алкогольного сп’яніння.
Автопригоди внесені в ЄРДР. Триває слідство.

Схожі статті