468×60
468×60

На Тернопільщині у двох автопригодах травмувалися люди

На автодорозі в Бучацькому районі не розминулися два автомобіля. Аварія трапилася 11 серпня неподалік села Старі Петликівці.

За попередньою інформацією, водій автомобіля ВАЗ, виїжджаючи з другорядної дороги, не надав перевагу транспортному засобу, який рухався головною, та врізався в іномарку Ford. Після цього кермувальник ВАЗу залишивши автомобіль, втік.

Особу втікача оперативники встановили одразу – це житель села Старі Петликівці, 1972 року народження. Чоловіка знайшли через дві години після автопригоди. Він перебував вдома у стані сильного алкогольного сп’яніння. У скоєному зізнався і каже, що залишив місце ДТП, бо злякався. У крові водія ВАЗу виявили …. проміле алкоголю.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди до лікарні звернулися водій та пасажирка з іномарки.

У кермувальника закрита травма грудної клітки та шок, а у пасажирки, 1973 року народження, забій й надрив м’язів стегна, забої.

Ще одна автопригода трапилася того ж дня на Збаражчині. На автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече зіткнулися дві іномарки, які рухалися в попутному напрямку.

Як з’ясувалося у ході огляду місця події, водій автомобіля Volkswagen Passat почав обганяти транспортний засіб, що їхав попереду – Renault Megane.

В момент обгону, кермувальниця Renault, не переконавшись у безпечності маневру, пішла також на обгін. І як результат – врізалася в Volkswagen. Останній автомобіль від удару викинуло в кювет.

Попередньо обидвоє водіїв тверезі. В травматологічне відділення потрапив кермувальник з Volkswagen(а).

Автопригоди внесені в ЄРДР відповідно до статті 286 ККУ. Триває слідство.

 

Схожі статті