468×60
468×60

У трьох аваріях постраждали люди

dtpТри дорожньо-транспортних пригоди за три останніх вихідних дні трапилося на дорогах Тернопільської області. Із відкритою черепно-мозковою травмою, гематомою тім’яної ділянки, а також переломами кісток основи та склепіння черепа до лікарні потрапив житель Козівського району. Тілесні ушкодження двадцятиоднорічний юнак отримав в результаті автопригоди.

Потерпілий не впорався з керуванням автомобілем Volkswagen Passat та зіткнувся із відбійником на мосту в селі Яструбове. На своєму шляху транспортний засіб зніс ще й кілька бетонних стовпців.

Чоловіка госпіталізували в нейрохірургічне відділення обласної лікарні. За попередніми даними, він перебував у стані алкогольного сп’яніння.

У вівторок, 30 квітня, водій автомобіля Renault Kangoo збив дев’ятирічну дівчинку. Аварія трапилася на автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече на виїзді із Теребовлі.

За словами кермувальника, потерпіла раптово вийшла на проїжджу частину дороги в невстановленому місці. В результаті – вона потрапила до медзакладу з переломом ноги.

Ще дві жінки потрапили під колеса автомобіля в Кременці. Потерпілі стояли на зупинці місцевої автостанції, коли їх збив  Daewoo Lanos. Водій іномарки рухався заднім ходом та збив жительок Кременця, 1960 та 1964 років народження.

В результаті удару в однієї з потерпілих закрита травма поперекового відділу хребта, перелом поперечного відростка, а також забої. Її госпіталізували до травматологічного відділення. В іншої жінки гематоми, рвана рана ліктьового суглобу та перелом кісток носу. Після надання меддопомоги потерпілу відпустили за місцем проживання.

Інформація по даних автопригодах внесена в ЄРДР відповідно до статті 286 ККУ. Триває слідство.

Схожі статті