468×60
468×60

Правоохоронцям Лановеччини вдалося розшукати водія, який втік з місця ДТП

Сім годин працівники Лановецького відділення поліції розшукували автомобіль та встановлювали особу втікача, причетного до дорожньо-транспортної пригоди.

Тіло невідомого зі слідами насильницької смерті близько 18:00 на дорозі місцевого значення, між селами Борсуки та Синівці, виявили місцеві жителі.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група та бригада швидкої допомоги. Медики, оглянувши чоловіка, констатували лише його смерть.

За словами керівника Лановецького відділення поліції Василя Бурика, на тілі невідомого були сліди насильницької смерті, характерні наїзду автомобіля. Згодом з’ясувалося, що загиблий – житель села Синівці, 1970 року народження.

Шукати автомобіль-втікач правоохоронцям допомагала і громада. Було відомо, що ймовірно до автопригоди причетний легковий автомобіль марки ВАЗ-2106 світлого кольору. Працівники поліції перевіряли не лише навколишні села, але й віддалені населені пункти. Долучилися до комплексних заходів правоохоронці Збаражчини, Тернополя та Шумська.

На слід втікача вийшов начальник Лановецького відділення поліції та його заступник. На одному з хуторів, за п’ятнадцять кілометрів від місця аварії, вони найшли автівку, яка могла бути причетною до ДТП. Встановили вони й особу водія – це житель Ланівців. Чоловік зізнався, що наїхав на щось, але злякався та втік. У водія взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.

Подія внесена в єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 286 частина 2 ККУ. А от експерти та судмедекспертиза встановлюватиме чи це був наїзд на лежаче тіло, чи зіткнення. Триває слідство.

Схожі статті