468×60
468×60

На Гусятинщині ЗІЛ збив пішохода, а на Лановеччині не розминулися автомобілі

Із політравмою, закритою черепно-мозковою травмою, рваною раною голови, забоями та переломами ребер та малогомілкової кістки до лікарні госпіталізували жителя селища Гримайлів, 1967 року народження.

Чоловіка на Теребовлянському перехресті 27 жовтня збив автомобіль ЗІЛ. Потерпілого госпіталізували в реанімаційне відділення.

Дорожньо-транспортна пригода з потерпілими зареєстрована й на Кременеччині. Водій автомобіля SSANGYONG KORANDO збив пішохода неподалік села Плоске. Аварія трапилася на трасі Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече. Тридцятирічний чоловік раптово вийшов на проїжджу частину дороги за межами пішохідного переходу.

В результаті удару його доправили до лікарні, але від госпіталізації він відмовився. За попередньою інформацією, потерпілий перебував у стані алкогольного сп’яніння.

У неділю, 28 жовтня, в Ланівцях не розминулися ВАЗ та DAF. При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що водій легківки не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з вантажівкою.

Дана автопригода поклала на лікарняне ліжко, а саме в реанімаційне відділення, кермувальника легкового транспортного засобу.

Усі події внесені в ЄРДР за статтею 286 частина 1 ККУ. Триває слідство.

Схожі статті