468×60
468×60

На Зборівщині не розминулося дві легківки

Двоє дітей та троє дорослих отримали травми в результаті дорожньо-транспортної пригоди. На автодорозі Тернопіль-Львів-Рава-Руська, не розминулося два автомобілі.

Аварія трапилася 19 травня близько 18:33. На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, водій автомобіля ГАЗ-3102 не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки і не впорався з керуванням. В результаті – виїхав на смугу зустрічного руху і врізався в іномарку Audi A6.

Бригада швидкої допомоги у Зборівську лікарню доправили пасажирів ГАЗу. У чоловіка, 1956 року народження, закрита черепно-мозкова травма, струс, забійна рана грудної клітки, перелом плечової клітки та травматична ампутація кількох зубів. З забоєм головного мозку, переломом ключиці та гематомами госпіталізували до медзакладу і п’ятдесятидев’ятирічну жінку.

Потрапили до лікарні і троє пасажирів іномарки – уродженка Львівської області та її двоє доньок – 2001 та 2004 років народження. У жінки струс та ЗЧМТ, у однієї з дівчат перелом передпліччя із зміщенням та забій попереку, у іншої – скальпована рана коліна. Усі троє від госпіталізації відмовилися.

Причини дорожньо-транспортної пригоди встановить слідство. У водіїв взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.

Схожі статті