468×60
468×60

П’ятеро травмованих – наслідки трьох ДТП на Тернопільщині

dtp3Три дорожньо-транспортних пригоди трапилося минулими вихідними на дорогах Тернопільської області. 14 квітня автопригоду з потерпілими зареєстрували в селищі Бірки Тернопільського району.

За попередньою інформацією, близько 19:30 водій мотоблоку “Зубр” не впорався з керуванням та здійснив наїзд на місцеву жительку, 1966 року народження.

Потерпілу госпіталізували в травматологічне відділення з відкритим переломом гомілки. У водія взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.

15 квітня о 12:49 на лінію “102″ Кременецького відділу поліції надійшло повідомлення від фельдшера швидкої допомоги про ДТП з потерпілими.

При виїзді слідчо-оперативної групи та групи реагування патрульної поліції стало відомо, що водій автомобіля Волга 3110, допустив бокове зіткнення із автівкою марки Daewoo Lanos та Volkswagen Transporter – Т5. Обидва транспортних засоби рухалися у зустрічному напрямку.

В результаті автопригоди з травмами до лікарні звернулися кермувальники Волги та Volkswagen(а). При попередньому огляді з’ясувалося, що водій Волги перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Ще одна автопригода трапилася того ж дня на Гусятинщині у селі Клювинці, поблизу дитячого садка. На дорозі не розминулися два двоколісних транспортних засоби. Кермувальник мотоциклу “МТ”, здійснюючи маневр обгону, виїхав на зустрічну смугу та врізався у скутер YAMAHA.

В результаті ДТП один з водіїв потрапив у реанімаційне відділення з підозрою на струс та тріщину черепа, а також з пошкодженням грудної клітки, забоями та саднами. Іншого кермувальника оглянули медики, але не госпіталізовували.

Усі події внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 ККУ. Триває слідство.

Схожі статті