468×60
468×60

На Кременеччині водій збив пішохода та втік

Із забоєм головного мозку, з переломом кісток обох гомілок та у стані травматичного шоку до реанімаційного відділення Кременецької лікарні потрапив житель райцентру. Тридцятивосьмирічного чоловіка близько 22:00 13 лютого збив автомобіль. Водій з місця пригоди втік.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. При огляді ділянки шляху, де трапилася аварія, слідчі виявили уламки автомобіля. Саме вони допомогли встановити особу підозрюваного. За хвилин 30 після аварії оперативники вже опитували втікача. Як стало відомо – це житель Кременця, 1995 року народження. Він, проїжджаючи вулицею Дубенською, автівкою марки Subaru Tribeca, на краю дороги збив перехожого. Перелякавшись, чоловік покинув місце автопригоди.

Від’їхавши на деяку відстань, водій зупинився та повернувся туди, де скоїв наїзд. Проте до поліції не йшов, а стояв у натовпі та спостерігав, як працюють правоохоронці. Уже після того, як оперативники встановили особу кермувальника, він визнав, що причетний до ДТП. У чоловіка взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Подія внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 частина 1 ККУ. Триває слідство.

Схожі статті