468×60
468×60

Останній та перший дні року на Тернопільщині не обійшлися без ДТП

Одна людина загинула, четверо з травмами різного ступеня тяжкості потрапили до лікарні – такі результати трьох дорожньо-транспортних пригод за два вихідних дні.

31 грудня близько 18:51 під колесами автомобіля Skoda Fabia опинився чоловік, 1963 року народження. Потерпілий, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, лежав на дорозі. Водій стверджує, що не помітив його. У чоловіка закрита черепно-мозкова травма, забійна рана тім’яної ділянки голови. Його госпіталізували до травматологічного відділення.

На зустрічному роз’їзді в центрі села Чернилів-Руський Тернопільського району першого січня не розминулися автомобілі BMW та Mazda 325. Попередня причина ДТП – водії не дотримувалися безпечного інтервалу, що спровокувало зіткнення.

Одного з кермувальників бригада екстреної медичної допомоги доправила до лікарні. В обох водіїв взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.

Одна людина загинула, а двоє отримало травми у аварії на Бучаччині. При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що водій автомобіля AUDI A6 зіткнувся з іномаркою SCHEVROLET LACETTI. Останній транспортний засіб був припаркований на узбіччі з протилежного боку дороги.

В результаті удару один з пасажирів AUDI – чоловік 1991 року народження, від отриманих травм загинув на місці пригоди. Іншого пасажира госпіталізували в травматологічне відділення, а водій даного авто потрапив до реанімації.

Причину автопригоди встановлять слідчі. Усі автопригоди внесені в ЄРДР за статтею 286 ККУ. Триває слідство.

Схожі статті