468×60
468×60

У Хоросткові на Гусятинщині зіткнулося два мікроавтобуси

П’ятеро людей, серед яких неповнолітні та вагітна жінка, звернулися до лікарні по меддопомогу. Усі вони стали учасниками дорожньо-транспортної пригоди, яка зареєстрована 14 грудня.

За словами Олександра Янцевича, заступника начальника слідчого відділення Гусятинського ВП, аварія трапилася близько 21:00 у Хоросткові на вулиці Незалежності. У ході попереднього огляду місця події слідчо-оперативна група встановила, що водій “МЕРСЕДЕС ВІТО” їхав у бік Тернополя. В салоні бусу перебувало 6 пасажирів, серед яких троє неповнолітніх.

В якийсь момент транспорт почало заносити на слизькій дорозі і чоловік не впорався з кермуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з іншим мікроавтобусом такої ж марки. В автівці перебував чоловік та його вагітна дружина.

В результаті ДТП до лікарні звернулося п’ятеро учасників автопригоди – у них закриті черепно- мозкові травми, забої м’яких тканин, синці.

Одна неповнолітня дівчинка в результаті удару пошкодила ногу – у неї перелом кістки стопи. Проте після огляду і надання допомоги лікарі усіх відпустили за місцем проживання.

Водії попередньо тверезі. Триває слідство.

Схожі статті