468×60
468×60

На Гусятинщині зіткнулися дві іномарки

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 21 березня близько 19:45 у Гусятині. На вулиці Лепкого не розминулися автомобілі “Нісан Кашкай” та “Форд Мондео”.

На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією водій “Нісану”, їдучи з Центру міста в бік Копиченець, раптово виїхав на зустрічну смугу. Нею в цей момент рухався “Форд”. Водій останнього авто намагався уникнути аварії, але йому це не вдалося. Практично на правому узбіччі дороги машини зіткнулися.

В результаті ДТП водія “Нісану” із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та рваною раною перенісся госпіталізували до реанімаційного відділення Гусятинської лікарні. Туди ж доправили і кермувальника другої автівки. У нього медики діагностували струс головного мозку, закриту черепно-мозкову травму, закритий перелом стегна та різану рану лобної ділянки голови. До медзакладу потрапив і пасажир “Форду”. Його після огляду медиків відпустили.

Кермувальник “Нісану” проходити освідчення в лікарні на алкогольне сп’яніння відмовився, у нього лише зробили забір крові. Водій іншого автомобіля попередньо тверезий.

Подія внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 частина 1 ККУ – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження.

Триває слідство.

Схожі статті