468×60
468×60

За життя травмованої у ДТП жінки борються медики

dtpНа автодорозі Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка зіткнулися автомобілі “Джилі” та “ВАЗ-21061″. Дорожньо-транспортна пригода трапилася 10 січня близько 15:00.

Про неї телефоном у Козівське відділення поліції повідомив мешканець смт. Козлів.

При огляді місця події слідчо-оперативною групою стало відомо, що водій автомобіля “Джилі”, здійснюючи маневр обгону, зіткнувся із автівкою “ВАЗ 21061″.

В результаті ДТП до хірургічного відділення Козівської лікарні із закритою черепно-мозковою травмою, підозрою на струс головного мозку та рваною раною скроневої ділянки голови доправили водія “ВАЗу”. Автомобілі поміщені на арештмайданчики.

Після аварії на Кременеччині до реанімації потрапила мешканка райцентру. Жінку, 1956 року народження, збив вантажний спеціалізований автомобіль “Молоковоз”. За попередньою інформацією, потерпіла переходила проїжджу частину дороги за межами пішохідного переходу. Її з відкритою черепно-мозковою травмою та закритим переломом правого стегна госпіталізували до реанімаційного відділення.

Обидві аварії внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 ККУ – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. Триває слідство.

Схожі статті