468×60
468×60

Причина травм та смертей на автошляхах – неуважність та необережність водіїв

dtp“У реанімаційному відділенні лікарні помер трьохлітній хлопчик після наїзду автомобіля”, – така інформація надійшла на лінію “102″ 24 травня від чергового лікаря Тернопільської міськлікарні.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група та наряд державтоінспекції.

У ході проведеного обстеження стало відомо, що близько 19.00 водій автомобіля “Infiniti GX 35″ в дворі будинку на вулиці Бережанська наїхав на малолітню дитину – свого сина. Хлопчика родичі одразу привезли до лікарні, але врятувати життя йому не вдалося.

Внаслідок отриманих травм дитина померла в реанімаційному відділенні медзакладу. Подія внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 частина 2 ККУ – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження. Триває слідство.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода трапилася у Тернополі в ніч з 24 на 25 травня. Близько 00.30 неподалік села Великі Гаї, водій автомобіля ВАЗ не впорався з керуванням, не вписався в поворот та перекинувся. В результаті цього він та його троє пасажирів з травмами потрапили до лікарні. На місці автопригоди працювала слідчо-оперативна група, яка і встановить остаточні причини аварії. Триває слідство.

Схожі статті