468×60
468×60

13 січня на Тернопільщині не обійшлося без ДТП

dtpДорожньо-транспортна пригода з потерпілими трапилася тринадцятого січня на Кременеччині. Інформацію про аварію о 21.10 повідомив в місцевий райвідділ міліції фельдшер швидкої допомоги.

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце автопригоди встановила, що двадцятишестирічний водій автомобіля “Міцубісі ASX”, мешканець Києва, на автодорозі Кременець-Тернопіль в селі Горинка допустив наїзд на місцеву мешканку, 1995 року народження.

Жінку із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та іншими ушкодженнями доправили в травматологічне відділення Кременецької райлікарні.

Подію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 частиною 1 (Порушення правил дорожнього руху). Триває слідство.

Того ж дня о 21.56 у Тернопільський міський відділ надійшло повідомлення від чергового бригади швидкої допомоги про те, що на вулиці Коновальця, 16 вони надавали меддопомогу мешканцю Тернополя, 1960 року народження. Окрім цього, в обласну дитячу лікарню із діагнозом закрита черепно-мозкова травма та струс головного мозку доправили малолітню дитину – 2013 року народження.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що водій автомобіля “Фольксваген Каді”, виїжджаючи з прилеглої території на головну дорогу, не пропустив автівку Фіат Скудо. В результаті зіткнення Фіат відкинуло вліво, де той зіткнувся із іншим Фольксвагеном, який стояв на перехресті, пропускаючи транспортні засоби.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди пасажира автомобіля Фіат Скудо з тілесними ушкодженнями госпіталізували в обласну дитячу лікарню.

Схожі статті