468×60
468×60

Три автопригоди 9 січня трапилося на Тернопільщині

dtpТри дорожньо-транспортних пригоди зареєстрували державтоінспектори на дорогах Тернопільщини дев’ятого січня.

Об 11.50 у Тернопільський міськвідділ міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря бригади швидкої допомоги про те, що на проспекті Злуки аварія.

На місце події виїхали державтоінспектори. В результаті огляду місця події стало відомо, що автомобіль Фіат Темпо на перехресті вулиць 15 Квітня-Злуки зіткнувся із автомобілем Пежо Експерт.

Внаслідок зіткнення водій Фіату з закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, закритою травмою вуха доставлений в обласну лікарню.

Причини автопригоди встановить слідство. Подію внесено в єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 286 частина 1 (Порушення правил дорожнього руху).

За такою ж статтею Кримінального Кодексу України внесли в єдиний реєстр і автопригоду на Бучаччині. Повідомлення про аварію з потерпілими надійшло о 14.00 в місцевий райвідділ міліції. На автодорозі Тернопіль-Бучач-Івано-Франківськ, поблизу села Доброполе, водій автомобіля Шкода-Фабіа не впорався з керуванням та з’їхав у кювет.

Внаслідок цього пасажири автомобіля 1987 та 1996 років народження (мешканці Вінниці) з травмами та забоями госпіталізовані в травматологічне відділення Бучацької центральної райлікарні. Обставини дорожньо-транспортної пригоди з’ясують експерти.

В результаті аварії від отриманих травм загинула на місці і пасажирка автомобіля Рено Трафік. О 12.15 фельдшер Микулинецької швидкої допомоги повідомив у Теребовлянський райвідділ інформацію про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими.

На місце аварії одразу виїхала слідчо-оперативна група.

Як стано відомо, на автодорозі Доманове-Ковель-Чернівці водій автомобіля Рено Трафік, 1987 року народження, мешканець Чортківщини,поблизу села Воля не впорався з керуванням. В результаті цього автівка перекинулася. Її пасажир, вісімнадцятирічна дівчина, від травм загинула на місці події.

Подію внесено в ЄРДР за статтею 286 частина 2 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть). Триває слідство.

Схожі статті