468×60
468×60

П’ятеро людей цими вихідними отримали травми на дорогах Тернопільщини в результаті ДТП

dtp3Чотири аварії трапилося впродовж 13-14 грудня в області. Є травмовані, а загиблих, на щастя, немає.

- 13 грудня близько першої ночі водій Volkswagen Caddy скоїв наїзд на пішохода, який перебував поза межами пішохідного переходу, – повідомив інспектор сектору профілактичної роботи обласної ДАІ Микола Ігнатченко. – 72-річний потерпілий із травмами потрапив до міської лікарні швидкої допомоги.

Ще одна аварія того дня сталася в 11.30 на об’їзній Тернополя. Водій “ВАЗ-2107″ виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з Hyundai. У цій ДТП потерпіли двоє дітей, які на час аварії були в іномарці – чотирирічний хлопчик та 11-річна дівчинка потрапили в обласну дитячу лікарню.

Дві ДТП трапилося і в неділю, 14 грудня. Близько полудня на перехресті вулиць Об’їзна та дороги Броди-Тернопіль поблизу села Біла водій BMW, житель Київської області, не надав переваги в русі автомобілю Audi А-4. Внаслідок аварії водій Audi звернувся в обласну лікарню за допомогою, його не госпіталізовували.

О 3.30 аварія сталася у Кременці. Водій Scoda Octavia збив пішохода. 18-річний юнак потрапив у травматологічне відділення Кременецької районної лікарні.

Схожі статті