468×60
468×60

Бути обережними на дорогах закликають державтоінспектори Тернопільщини

dtpЖінку 1966 року народження госпіталізували в травматологічне відділення першої лікарні Тернополя в результаті дорожньо-транспортної пригоди.

Аварія трапилася 5 грудня близько 13.00. За словами інспектора сектору профілактичної роботи УДАІ в Тернопільській області Миколи Ігнатченка, на мешканку обласного центру, яка перходила дорогу поза межами пішоходного переходу, але в районі прибудинкової території на вулиці Стуса, здійснив наїзд водії автомобіля Фольксваген-Пасат.

Обставини ДТП з’ясовують державтоінспектори.

Ще одна аварія трапилася того ж дня близько 18.00 у Підволочиську. Велосипедист, рухаючись вулицею Данила Галицького, виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з легковим автомобілем ЗАЗ-Таврія.

Власника двохколісного транспортного засобу з закритою черепно-мозковою травмою, зі струсом головного мозку, переломом гомілки та кісток обличчя доправили до реанімаційного відділення Підволочиської лікарні.

Слідчо-оперативна група, яка виїжджала на місце автопригоди з’ясувала, що велосипедист був у стані алкогольного сп’яніння. Кінцеві результати ДТП встановить слідство.

Схожі статті