468×60
468×60

Міжнародні партнери ознайомилися з роботою поліцейських офіцерів громади на Тернопільщині

З робочим візитом в Тернопільській області побували представники Регіонального програмного офісу ІСІТАР в Україні. Вони ознайомилися з реалізацією проєкту «Поліцейський офіцер громади» на території краю.
Уже в чотирьох територіальних громадах області працюють поліцейські офіцери. Головним міжнародним партнером цього проєкту є ІСІТАР — Міжнародна програма підвищення кваліфікації для органів кримінального розслідування в Україні Міністерства юстиції США. Вони надають технічну та консультативну допомогу в ході реалізації даної програми.
Представники офісу ICITAP побували на станціях поліцейських офіцерів громад, ознайомились з їхньою діяльністю та оглянули матеріально-технічне забезпечення правоохоронців. Міжнародні партнери також поспілкувались з поліцейськими офіцерами щодо налагодження їхньої ефективної взаємодії з органами місцевого самоврядування та мешканцями громади. Обговорили розбудову безпекового середовища в громадах за участі поліцейських офіцерів.
«Нам дуже важлива підтримка міжнародних партнерів, їхня консультативна допомога щодо належного впровадження даної безпекової ініціативи на території краю. Ми хочемо, щоб кожна територіальна громада мала свого поліцейського офіцера, який надаватиме мешканцям якісні поліцейські послуги, щоденно забезпечуватиме правопорядок на території обслуговування та своєчасно реагуватиме на проблеми громади», – зазначив заступник начальника ГУНП в Тернопільській області Михайло Білецький.

Схожі статті