468×60
468×60

Поліціянти Тернопільщини викрили юнака, який заробляв на реалізації наркотиків

f4d0bdc97175ca797bdf556c6e2756a7_w640Правоохоронці Теребовлянщини запобігли розповсюдженню наркотиків серед населення. Опрацьовуючи оперативну інформацію, вони вийшли на слід юнака, який методом закладок продавав наркотики.

Під час отримання чергової посилки з майстер-кладами 22-річного хлопця піймали поліціянти. Юнак одразу зізнався у протиправному і віддав усе, що надійшло поштою, а це майже 200 грамів амфетаміну.

Окрім цього хлопецьсказав, що частину наркотиків отримав раніше. Заборонені речовини, серед яких 47 розфасованих пакетиків з PVP та 98 згортків з амфетаміном, він видав добровільно.

“Бізнесмен” каже, що у вересні минулого року побачив в інтернеті оголошення про “легкі гроші”. Він списався з роботодавцями та погодився заробляти методом закладок. Він отримував партії наркотиків, фасував їх та розвозив за вказаними адресами. Зарплату отримував криптовалютою.

Хлопцеві уже оголосили підозру відповідно до частини 3 статті 307 ККУ та обрали запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт. Триває слідство.

Схожі статті