468×60
468×60

Подяка за співпрацю

Вже тривалий час Управління поліції охорони в Тернопільській області тісно співпрацює з ТОВ «Маркетингові технології ПБС».
Оголошення про набір на службу, охорона майна різної форми власності та інші послуги, які пропонує жителям Тернопільщини Управління поліції охорони, розміщені на сіті-лайтах та біг-бордах, що належать ТОВ «Маркетингові технології ПБС».
За тісне співробітництво Управління поліції охорони вручили директору підприємства Михайлу Тимошику подяку та пам’ятну медаль, приурочену 70-ій річниці створення служби охорони.
«Співпраця з нашим товариством дозволяє розміщувати соціальну рекламу на території нашої області. Ми маємо великі площі, тому завжди можемо дозволити собі надати частину з них на безоплатній основі», – зазначив Михайло Тимошик.
Під охороною Управління поліції охорони в Тернопільській області перебуває понад 9 тисяч об’єктів різних форм власності. Офіси, підприємства, магазини, квартири, будинки та інші приміщення з особистим майном громадян підключені до пульта централізованого спостереження. Підрозділ також забезпечує охорону об’єктів стратегічного значення по території всієї України.

Схожі статті