468×60
468×60

98 років товариство “Динамо” об’єднує навколо себе силовиків усіх відомств та пропагує любов до спорту й здорового способу життя

Заступник голови Тернопільської організації ФСТ Володимир Небесний каже, що під прапором «Динамо» об’єдналися колективи фізичної культури та спорту поліції, служби надзвичайних ситуацій, служби охорони, судової поліції, військовослужбовці, інші спеціальні служби, студенти й курсанти відомчих вищих навчальних закладів, окремі громадяни.

“На даний час Тернопільська обласна організація ФСТ «Динамо» України у 10 колективах фізичної культури об`єднує 3819 членів товариства, – розповідає Володимир Небесний. – До складу національних збірних команд України у 2021 році було включено 33 динамівці: 17 – з олімпійських видів спорту та 16 спортсменів з неолімпійських видів спорту. З шести спортсменів Тернопільщини – учасників зимових Олімпійських ігор 2022 року – троє динамівців. Це Дмитро Підручний, Дмитро Мазурчук та Юліана Туницька”.

Переглядаючи історію динамівських здобутків, можна з упевненістю сказати, що й надалі динамівські спортсмени, тренери, ветерани та активісти будуть лідерами у спорті вищих досягнень в Україні та на міжнародній арені.

Учасники товариства “Динамо” роблять усе можливе, аби залучити до спорту якомога більше людей. Саме з цією метою серед силовиків щороку проводиться “Динаміада”. Кращих й сильніших спортсменів запрошують доєднуватися до збірних команд ФСТ “Динамо” України та виборювати перемогу у міжнародних змаганнях з неолімпійських видів спорту. ФСТ “Динамо” залучає до спортивних заходів молодь та ветеранів органів внутрішніх справ.

Схожі статті