468×60
468×60

Тернопільські поліцейські навчалися долати стресові ситуації

Спеціальні навчання у рамках Національної програми психічного здоров’я та психосоціальної підтримки систематично організовують поліцейські психологи ГУНП в Тернопільській області для особового складу поліції.
Швидко реагувати та приймати вірні рішення у стресових ситуаціях – такі навички 24 жовтня опановували на тренінгу слідчі, дільничні інспектори та працівники групи реагування патрульної поліції.
Учасники опановували теоретичні та практичні знання у сфері надання першої психологічної допомоги в кризових станах, відпрацьовували алгоритм швидкої адаптації до різного роду стресових ситуацій, тактику спілкування з особами, котрі потребують психологічної допомоги. Особливу увагу приділили наданню допомоги під час екстремальних ситуацій, пов’язаних з військовими діями.
Зі слів тренера-психологині Алли Корнатої, вміння допомогти громадянам долати пов’язаний із війною стрес та наслідки пережитих травматичних подій є важливим аспектом в роботі працівників поліції. Психологічні тренінги сприятимуть зміцненню психологічної стійкості правоохоронців та покращенню їх професійних навичок.

Схожі статті