468×60
468×60

За минулі вихідні у ДТП на Тернопільщині 1 людина загинула, а восьмеро отримали травми

Шість дорожньо-транспортних пригод впродовж 22-23 жовтня зареєстрували працівники поліції на дорогах Тернополя та області.

Чоловіка з тілесними ушкодженнями на дорозі о 6:30 22 жовтня в одному із сіл Вишнівецької територіальної громади виявили місцеві мешканці. Люди викликали бригаду екстреної допомоги та поліцію. Потерпілого госпіталізували в реанімаційне відділення. При попередньому огляді лікарі сказали, що травми сорокарічного чоловіка характерні удару автомобілем. Поліцейські розшукують водія, причетного до аварії.

Того ж дня об 11:20 в селі Теофіпілка під час здійснення маневру обгону не розминулися трактор МТЗ-80 з напівпричепом та Daewoo Sens.

В результаті удару трактор перекинувся. До лікарні потрапили двоє пасажирів з легкового автомобіля та водій сільськогосподарської техніки.

На автодорозі Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече близько опівдня слідчі зареєстрували чергову аварію. За попередніми даними, водій автомобіля Volkswagen passat виїхав на смугу зустрічного руху, уникаючи зіткнення з Mazda 6″, водій якої здійснював маневр обгону вантажівки.

В результаті, Volkswagen врізався в Камаз 5320. 45-річний пасажир іномарки загинув на місці події. Ще одного пасажира доправили до лікарні.

23 жовтня у Тернополі після ДТП травмувався перехожий. Аварія трапилася на Руській об 11:35. Водійка автомобіля Nissan не впоралася з керуванням і врізалася в огорожу. Після цього з паркану вилетіла труба та травмувала перехожого пенсіонера.

На дорозі Татарів—Косів—Коломия—Борщів—Кам’янець-Подільський, між селами Озеряни та Більче-Золоте Чортківського району, не розминулися автомобілі Renault Megan та Volkswagen Passat. З тілесними ушкодженнями до лікарні потрапила шестирічна пасажирка Renault.

У селі Кам’янки Підволочиської територіальної громади під колеса вантажівки DAF XF потрапила дванадцятирічна дівчина. Аварія трапилася о 16:15 на дорозі Стрий – Дніпро – Ізварине. Потерпілу госпіталізували до реанімаційного відділення.

У водіїв, причетних до автопригод, взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Усі автопригоди внесені в ЄРДР згідно з частинами 1 та 2 статті 286 ККУ. Триває слідство.

Схожі статті