468×60
468×60

Оперативники затримали раніше судимого тернополянина за вчинення крадіжки з автомобіля

На період досудового розслідування зловмисник перебуватиме під вартою. За вчинене йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

До співробітників Тернопільського районного управління поліції  надійшло повідомлення від 24-річного жителя Чортківського району про те, що невідома особа викрала з його автомобіля барсетку. Подія трапилася на вулиці 15 Квітня.

Як встановили поліцейські, потерпілий разом з рідними приїхав до Тернополя. Пішовши у справах, в машині залишився його літній родич. Допоки дідусь ненадовго вийшов з салону, невідомий чоловік відчинив дверцята та викрав барсетку з документами та мобільним телефоном.

У ході оперативно-розшукових заходів співробітники кримінальної поліції встановили особу зловмисника. Причетним до крадіжки виявився 50-річний житель Тернополя. Чоловік неодноразово був раніше судимий за майнові злочини.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.4 ст.185 (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стан ) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування. Суд застосував до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Схожі статті