468×60
468×60

Жителю Борщівської громади поліцейські інкримінують незаконне заволодіння транспортним засобом

1488889034_003Зловмисник викрав рейсовий мікроавтобус, щоб дістатися на ньому додому. До співробітників Борщівського відділення поліції надійшло повідомлення від водія автобуса про те, що невідома особа викрала у нього автомобіль марки «Mercedes-Benz Sprinter».

Зі слів потерпілого, він відпочивав на задньому сидінні буса перед черговим рейсом. У середину салону зайшов невідомий чоловік та сів за кермо. Зловмисник скористався тим, що ключі були в замку запалювання. Водій намагався зупинити незнайомця, проте він на його прохання не реагував.

Проїхавши декілька кілометрів, зловмисник зупинив бус і пішов у невідомому напрямку. Поліцейські встановили причетну до крадіжки мікроавтобуса особу. Ним виявився 23-річний житель Борщівської громади. За попередньою інформацією, чоловік повернувся з заробітків з Польщі і не мав чим добратися додому.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Схожі статті