468×60
468×60

Управління поліції охорони завжди на варті безпеки вашого майна!

Поліція охорони України — структурний підрозділ Національної поліції України, що надає послуги з охорони об’єктів всіх форм власності, а також квартир і інших місць зберігання особистого майна громадян.            

Поліція охорони – єдина в Україні охоронна структура, працівники якої мають визначені Законом права та повноваження на озброєну охорону та застосування владних функцій щодо правопорушників. Під час виклику, поліцейські не лише проводять огляд, а й затримують підозрюваних.     

Якщо виникає питання, яку обрати охоронну фірму, вірним тактичним рішенням буде зупинитися на державній службі охорони. Управління поліції охорони в Тернопільській області – це індивідуальний підхід до кожного замовника, широкий спектр послуг за доступними цінами, а також цілодобовий нагляд за безпекою та цілісністю вашого майна.

Поліція охорони пропонує:

- охорону квартир та будинків;
- фізичну охорону об’єктів;
- спостереження за рухомими об’єктами;
- відеоспостереження;
- озброєні групи реагування;
- встановлення тривожної кнопки;
- встановлення протипожежної сигналізації;
- пультову охорону;
- консультації та замовлення послуг охорони;
- монтажні послуги систем безпеки;
- охорону та супровід цінностей.

Усі об’єкти, які ми беремо під охорону, підключаються до пульта централізованої охорони. Як тільки спрацьовує сигналізація, ми отримуємо на пульт інформацію наряд поліції одразу виїжджає на ввірений нам об’єкт. Надійні та потужні сервера, які є на балансі Управління поліції охорони – це гарантія збереження даних та безперервність всієї системи охорони.

Стежити за квартирою, будинком, приміщенням чи дороговартісним майном можна й через мобільний додаток. Його встановлення та використання дозволяє оперативно отримувати сповіщення сигналу «тривога», дистанційно керувати охороною, здійснювати відеозапис та через смартфон бачити, хто проникнув на об’єкт.

Висококваліфіковані працівники Управління поліції самостійно проводять монтаж систем охорони, й гарантують її обслуговування , ремонт, а при необхідності, і заміну обладнання.

Управління поліції охорони завжди на варті вашої безпеки!

Звертайтесь за телефоном гарячої лінії – 9899 

Схожі статті