468×60
468×60

Шестеро людей травмованих, один чоловік загинув – наслідки 4 аварій на Тернопільщині

Дорожньо-транспортна пригода з травмованими трапилася 16 квітня близько 20:11. Неподалік села Гаї Гречинські не розминулося два автомобілі.

За попередньою інформацією, водій автомобіля VOLKSWAGEN GOLF, виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не пропустила DACIA LОGAN. Уникнути зіткнення не вдалося. До лікарні з ушкодженнями звернулися пасажир та водій DACIA LОGAN

Двоє пішоходів потрапили під колеса автомобіля Ford Galaxy 18 квітня. На місце ДТП виїжджала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, водій іномарки на момент аварії перебував у стані алкогольного сп’яніння. Керуючи автомобілем, він збив двох жителів села Кобиловолоки, які йшли вздовж дороги. Потерпілих доправили до лікарні.

Летально завершилася автопригода на Збаражчині для водія автомобіля SEAT Cordoba. Аварія трапилася на трасі Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече.

Чоловік, 1977 року народження, не переконався у безпечному русі, виїхав на смугу зустрічного руху і врізався у вантажівку Renault Magnum, а після цього злетів у кювет. Від отриманих травм чоловік помер на місці події.

Ще одну автопригоду зареєстрували правоохоронці 18 квітня близько 23:30 на Тернопільщині. Водій автомобіля ВАЗ 2121, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння сів за кермо, не врахував дорожню ситуацію та почав здійснювати маневр розвороту у недозволеному місці. Як результат – в нього в’їхала іномарка  Opel Movano, що їхала позаду в попутному напрямку. Кермувальник даного транспортного засобу звернувся за меддопомогою.

Усі автопригоди внесені в ЄРДР згідно статті 286 ККУ, у всіх учасників ДТП відібрали кров для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство.

Схожі статті