468×60
468×60

Працівники поліції охорони підвищували рівень професійної майстерності

«Вік живи, вік учись», – говорить народна приказка. Відкритими до нових знань повинні усі, особливо це стосується нарядів реагування поліції охорони. В Управлінні поліції охорони Тернопільської області  прекрасно розуміють: для того, щоб наряди реагування працювали зі знанням своєї справи, з розумінням своєї відповідальності, прав і обов’язків, потрібно регулярно проводити практичну та теоретичну підготовку.

На теоретичних заняттях охоронці вивчають законодавчу базу, вирішують різні ситуативні тактичні завдання, вчаться працювати в парі, щоб вміти надійно підстрахувати один одного в складній ситуації.

Наряд реагування Управління поліції охорони Тернопільської області відпрацював затримання умовного злочинця. За легендою в одному із охоронюваних об’єктів спрацювала охоронна сигналізація і на виклик виїхав наряд поліції охорони. Завданням поліцейських було заблокувати можливі шляхи втечі зловмисника.

-    Під час навчання ми знешкодили злочинця, який проник в об’єкт. Усе відбувалося поетапно, що дало можливість відпрацювати сценарій, тактику та координацію дій під час затримання умовного злочинця. Такі навчання для нарядів реагування  дають можливість вдосконалити свої навики, адже вони повинні вміти правильно оглянути об’єкт, звідки надійшов сигнал «тривога», знешкодити злочинця і при цьому не забувати про особисту безпеку, – розповів командир батальйону управління поліції охорони в Тернопільській області Василь Кобіта.

 

Управління поліції охорони
в Тернопільській області

Схожі статті