468×60
468×60

Ваша безпека – наше основне завдання!

П’ять хвилин  пролітають непомітно, згідні? За цей час можна встигнути почистити зуби, випити каву або перевірити соцмережі. А для наряду реагування поліції охорони п’ять  хвилин – це часові межі від моменту отримання сигналу з пульта централізованого спостереження до прибуття на об’єкт.

Більше 50-ти разів на добу спрацьовує тривожна сигналізація по Тернопільській області і саме стільки ж без запізнень прибувають на місця виклику групи реагування Управління поліції охорони Тернопільської області.

За 2020 рік за участю працівників Управління поліції охорони Тернопільської області було попереджено 1176 правопорушень. Щодоби у кожному регіоні Тернопільщини забезпечують громадський порядок, а при потребі одразу ж виїжджають на будь-які тривожні повідомлення 12 екіпажів.

-    Робота поліцейських охорони небезпечна та відповідальна, – каже начальник УПО Тернопільської області Олег Іващенко. – Щодня хлопці, дивлячись в обличчя небезпеці, припиняють злочини та затримують правопорушників. Вони дадуть відсіч кожному, хто спробує перейти межу дозволеного.

Саме для цього поліцейські охорони отримують високий рівень кваліфікації, досвід роботи, належний рівень фізичної підготовки, сучасне озброєння та обладнання для оперативного реагування, яке забезпечить вам надійний захист.

 

Управління поліції охорони
в Тернопільській області

Схожі статті