468×60
468×60

Жителька обласного центру потрапила на гачок телефонних аферистів

bankВашу банківську картку заблоковано – таке смс-повідомлення надійшло мешканці Тернополя. Як наслідок, жінка повірила та втратили кошти, які знаходилися на її електронному гаманці.

До правоохоронців Тернопільського районного управління поліції надійшло повідомлення від мешканки міста, про те що вона стала жертвою аферистів.

Поліцейські встановили, що на мобільний телефон жінки надійшло сповіщення. Вміст повідомлення – ваша банківська картка заблокована, для її активації необхідно зателефонувати за нижче вказаним номером.

Заявниця подзвонила за номером телефону, слухавку підняв невідомий, який представився працівником банку. Чоловік увійшов у довіру та дізнався всю необхідну інформацію аби зняти готівку. Жінка зрозуміла, що стала жертвою аферистів, коли перевірила стан рахунку та ви виявила відсутність коштів в розмірі 1140 гривень. За допомогою одразу звернулась до поліцейських.

За фактом шахрайства правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Працівники поліції нагадують мешканцям Тернопілля, не вірити особам, які вам телефонують. Ніколи, ні за яких обставин, не повідомляйте особисту інформацію невідомим. Пам’ятайте, працівники банківських установ не будуть телефонувати та дізнаватися ваші персональні дані.

Якщо ж пролунав дзвінок або ж надійшло смс-повідомлення – найкраще дізнатися більш детальну інформацію у найближчому відділенні банку.

Схожі статті