468×60
468×60

Правоохоронці Тернополя піймали викрадача велосипедів

velikЖитель обласного центру втратив велосипед через власну безпечність. Суму збитків оцінив в три тисячі гривень. Із заявою допомогти повернути двоколісник звернувся до правоохоронців.

Злочин трапився ще на початку серпня. Потерпілий на ніч залишав велосипед в під’їзді, прикріпляючи його до перил трос-замком. Проте одного ранку він свій транспортний засіб не виявив.

Як стало відомо, злочинець зайшов до під’їзду у нічний час.

- Злочинець, скориставшись тим, що за ним ніхто не спостерігає, і його дії не помітять сторонні особи перекусив трос-замок за допомогою металевих щипців та вивіз велосипед з метою його продажу.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами, працівники кримінальної поліції вийшли на слід зловмисника. Це – раніше судимий за майнові злочини житель Тернополя, 1967 року народження. Він у скоєному зізнався.

- Даний факт внесено в ЄРДР згідно статті 185 частина 2 ККУ. Санкція даної статті передбачає позбавлення волі на строк до п’яти років.

Продати крадений двоколісник чоловік не встиг. Його вилучили правоохоронці. Перевіряють підозрюваного і на причетність до аналогічних злочинів, вчинених на території обласного центру.

Схожі статті