468×60
468×60

«Малюймо разом барви радості і сили духу»: поліцейські підтримали задум тернопільської школярки взяти участь у конкурсі «Безпечна країна»

Вже традиційно, восени розпочався Всеукраїнський конкурс фото-відео робіт «Безпечна країна». Захід спрямований на запобігання проявам усіх видів насильства, травматизму у закладах освіти та смертності і інвалідності внаслідок дорожньо-транспортних пригод.

Учні усіх навчальних закладів можуть створити індивідуальні та колективні роботи на тему безпеки дорожнього руху та безпечного шкільного середовища та подати її на конкурсний відбір.

За спеціальною номінацією «Інклюзія в освітніх закладах» взяти участь у конкурсі вирішила учениця 8 класу Тернопільського обласного навчально-реабілітаційного центру Вікторія Грабець.

Дівчинка  спама пише вірші та гарно малює. Саме свій витвір поезії школярка вирішила подати на конкурс, а допомогли їй у цьому працівники тернопільської поліції. Поліцейські вже давно взяли шефство над закладом, допомагають та підтримують усіх його вихованців.

Юній конкурсантці правоохоронці допомогли створити відеороботу, а дівчинка радо поспілкувалася з гостями у погонах,  розповіла про свої задуми та мрії.

- Безпечна і дружня до дитини школа  – це місце, у якому діти почуваються комфортно, яке дарує особливе відчуття єдності – розповіла інспектор ювенальної превенції Тернопільського відділу поліції Марія Васьків. – Приємно, що вихованці центру вирішили проявити особисту ініціативу,  креативність і можливість проявити себе. А підтримка нас, дорослих  вселяє надію і породжує впевненість у майбутньому.

Схожі статті