468×60
468×60

Правоохоронці Тернопільщини знайшли зброю у будинку жителя Теребовлі, який вже другий рік перебуває в СІЗО

Вогнепальну зброю марки Maschinen Pistole, шумову гранату та маску – усе це вилучили правоохоронці у ході санкціонованого обшуку у помешканні жителя Теребовлі. Його провели  згідно статті 263 ККУ в помешканні жителя Теребовлі в рамках оперативно-профілактичної операції “Зброя та вибухівка”.

Небезпечні предмети чоловік зберігав у сейфі під кодовим замком. Їх вдалося дістати після того, як розрізали сховок болгаркою. За словами начальника місцевого відділу поліції Сергія Осадци, зброя незаконна і дозволів на неї теребовлянець не мав. Її направили на експертизу в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр.

Підозрюваний ще з 2018 року перебуває у Чортківському слідчому ізоляторі. Чоловікові, 1982 року народження, інкримінують нанесення тяжких тілесних ушкоджень. За словами правоохоронців, між жителем Теребовлі та тернополянином виник конфлікт, який завершився пораненням останнього. Ще у квітні 2018 року підозрюваний вистрілив у тернополянина, 1997 року народження.

Потерпілого з проникаючим кульовим пораненням грудної клітки госпіталізували до лікарні. У ході слідства з’ясувалося, що постріл здійснений з пневматичної рушниці “Кросман”. Після скоєного чоловіка затримали згідно статті 208 КПК. Йому оголосили підозру за статтею 121 ККУ.

Відтепер житель Теребовлі відповідатиме перед законом ще й за незаконне зберігання зброї. Триває слідство.

Схожі статті