468×60
468×60

У перші дні нового року два видворення

IMG_9451З перших днів нового року активно взялись за роботу працівники сектору протидії нелегальній міграції Тернопільського міського відділ міграційної служби.

2 січня з території України міграційники видворили 33-річного громадянина Азербайджану. Порушника виявили наприкінці минулого року під час останніх профілактичних заходів «Мігрант» на Теребовлянщині. Він значно протермінував дозволений у рамках безвізу строк перебування в Україні.

Тоді було прийнято рішення про примусове повернення, яке громадянин проігнорував. Відтак Управління ДМС України в Тернопільській області звернулося до суду з позовом про його видворення.

Ще одного порушника, громадянина Федеративної республіки Нігерія, на виконання рішення суду днями поміщено в Пункт тимчасового перебування іноземців, де він очікуватиме на видворення з України.

Іноземець – колишній студент одного з тернопільських вишів. Він був відрахований з навчального закладу, але не виїхав самостійно з України у визначений законом строк. Тепер йому доведеться покинути нашу країну примусово.

Управління ДМС України в Тернопільській області

Схожі статті