468×60
468×60

Хлопців з наркотичною речовиною піймали на Теребовлянщині поліцейські

konoplyzБлизько десяти грам подрібненої речовини за зовнішніми ознаками схожої на марихуану виявили працівники Теребовлянського відділу поліції в двох жителів району.

За інформацією правоохоронців, двоє працівників відділу поверталися із місця скоєння злочину. На зупинці громадського транспорту у селі Гайворонка зустріли двох хлопців. Останні, побачивши працівників у формі, знітилися і почали поводити себе дивно.

Молодикам запропонували пройти до поліцейської станції, а під час проведення поверхневого огляду в одного із них виявили паперовий згорток та три пластикових контейнера, заповнених подрібненою речовиною зеленого кольору.

Один з них зізнався, що речовина його і для власного використання. Сировину вилучили та направили до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру на експертизу.

Даний факт внесений в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 309 частина 1 ККУ – Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту.

Схожі статті