468×60
468×60

Поліцейські Тернопільщини вирушили в двомісячне відрядження в зону проведення Операції об’єднаних сил

Повернутися додому живим й неушкодженим, дбати про безпеку, відчувати руку товариша й підтримувати один одного під час несення служби – основна настанова заступника начальника Головного управління Нацполіції краю Олега Ляховича.

У вівторок, 6 серпня у зону проведення Операції об’єднаних сил вирушили бійці роти патрульної служби поліції особливого призначення «Тернопіль» разом з патрульними Тернопільської області.

- Дякую за мужність та виконання покладених на вас обов’язків, адже завжди всі поверталися живими й неушкодженими Саме завдяки вам на Сході буде дотримуватися правопорядок. Хочу звернутися до бійців, які вже неодноразово їздили й мають подібний досвід. Пам’ятайте, що з вами вирушають поліцейські, які вперше нестимуть службу в зоні ООС, тому надіюся, ви всіляко підтримуватимете їх й допомагатимете, – зазначив Олег Ляхович.

Вперше на схід їде інспектор взводу тактико-оперативної роти Степан Алімов, але свої основні завдання під час забезпечення охорони громадського порядку він знає. Це – перевірка підозрілих осіб, транспортних засобів, вантажів та вилучення предметів з обмеженим обігом.

Ще один поліцейський, який вперше відправляється на ротацію – старший оперуповноважений Управління захисту економіки Віталій Когут. Чоловік вирішив не бути байдужим та внести свій вклад, адже відчуває патріотичний дух й не може залишатися осторонь.

Підтримати бійців перед далекою дорогою прийшли друзі та родичі правоохоронців, які не стримували сліз та переживань.

Схожі статті