468×60
468×60

Від злодіянь раніше судимого тернополянина потерпіли двоє неповнолітніх

zlo4ynРаніше судимий 31-річний тернополянин викрав сумку у 13-річного підлітка, у ще однієї дівчинки відібрав велосипед. Зловмисника оперативники спіймали після того, як він вчинив ще один злочин – поцупив товар з супермаркету.

Першою жертвою зловмисника стала неповнолітня тернополянка. Дівчинка велосипедом приїхала до магазину. Залишила свій транспортний засіб біля входу, а коли повернулася побачила, як незнайомець сідає на нього. Школярка намагалася зупинити зловмисника, проте це їй не вдалося. Про випадок розповіла батькам, які і заявили в поліцію. Вартість двоколісника оцінили у 4 тисячі гривень.

Від злодіянь тернополянина потерпів ще один підліток. 13-річний хлопець, граючись у дворі, залишив без нагляду свій наплічник, а в ньому  ключі від квартири та мобільний. Безпечністю школяра скористався зловмисник.

Підозрюваному  інкримінують ще одну крадіжку з магазину, також поліцейські перевіряють його на причетність до інших протиправних діянь.

У скоєному тернополянин зізнався. Поліцейські вилучили у нього крадений телефон, а велосипед він встиг продати на ринку.

Дії підозрюваного слідчі кваліфікують за двома статтями Кримінального кодексу України: 185 – крадіжка та 186 – грабіж. Триває досудове розслідування.

Схожі статті