468×60
468×60

Тернополянина пограбували дорогою на роботу

mobilkaЖертвою грабіжника став 36-річний житель Тернополя. У чоловіка відібрали мобільний телефон та одяг, коли він прямував на роботу. Нападника затримали під час патрулювання співробітники роти «Тернопіль» спільно з нацгвардійцями.

За словами потерпілого, близько 8 години він зустрів компанію незнайомців, котрі попросили у нього цигарку. Чоловік не відмовив. Між ними зав’язалася розмова, під час якої один із незнайомців штовхнув потерпілого та відібрав мобільний телефон, одяг. Після цього компанія зникла.

Тернополянин ж дістався роботи і вже звідти зателефонував у поліцію. Під час патрулювання співробітники роти «Тернопіль» спільно з нацгвардійцями затримали підозрюваного у пограбуванні. Причетним до протиправного виявився 34-річний житель Чортківського району. Під час обшуку у нього вилучили мобільний телефон потерпілого.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Дії підозрюваного слідчі кваліфікують за частиною 2 статті 186 ККУ – грабіж. Наразі він затриманий згідно статті 208 КПК, вирішується  питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Схожі статті