468×60
468×60

Тернопільські поліцейські склали 28 адмінпротолоколів за порушення виборчого законодавства

vyboryСтаном на 9 липня до територіальних підрозділів Нацполіції  Тернопільщини надійшло 58 повідомлень, пов’язаних із порушенням вимог виборчого законодавства. Поліцейські розглянули та прийняли відповідні рішення за усіма зверненнями.

За минулу добу поліцейські зафіксували 5 ймовірних порушень: по два у Чорткові та Тернополі та одне –  у Бережанах. В обласному центрі поліцейські склали два адмінпротоколи за статтею 212-10  КУпАП – порушення обмежень щодо ведення передвиборної агітації, агітація в день проведення референдуму.

За результатами виявленого  порушення співробітники Чортківського відділу поліції склали ще один протокол за  частиною 1 статті  212-13 КУпАП. На одній із вулиць райцентру були розміщені біл-борди одного із кандидатів у нардепи без зазначення вихідних даних про замовника, установу що здійснила друк, кількість примірників та відповідального за друк.

Загалом з початку проведення передвиборчої агітації тернопільські правоохоронці склали та скерували до суду 28 адмінпротоколів: з них 25 за ч.2 ст. 212-13 КУпАП, два за ч. 1 ст. 212-10 та один за ч. 1 ст. 212-14 КУпАП.

Схожі статті