468×60
468×60

Урочистості, привітання, нагороди – поліція Тернопільщини відзначає четверту річницю створення

В актовій залі Головного управління Національної поліції Тернопільщини сьогодні відбулися урочистості з нагоди відзначення четвертої річниці створення Національної поліції України.

Привітати поліцейських зі святом прийшли чимало гостей: представники обласної адміністрації, обласної та міської рад, судді, керівники управлінь СБУ, ДСНС, прокуратури, фіскальної та міграційної служб, військові, представники об’єднаних територіальних громад.

Із вітальним словом до присутніх звернувся керівник ГУНП в Тернопільській області Олександр Богомол: «Оцінка нашої роботи – це повага та довіра людей для котрих ми працюємо. Впевнений, що на Тернопільщині, як й у всій Україні, зростатиме авторитет поліції, тому сьогодні хочу віддати належне всім тим, хто щомиті пізнає ризик і небезпеку, хто попри труднощі та негаразди чесно та самовіддано виконує свій важкий, але вкрай важливий для суспільства обов’язок – захищає правопорядок та спокій у нашій державі, оберігає життя громадян».

За неоціненний вклад у  розвиток правоохоронного відомства генерал поліції подякував пенсіонерам та ветеранам служб, а тих, правоохоронців, котрі віддали своє життя, виконуючи службовий обов’язок, хто не повернувся зі Сходу присутні вшанували хвилиною мовчання.

Продовжилися урочистості врученням спеціальних звань, подяк, грамот, цінних подарунків та інших відзнак тим поліцейським, хто віддано та професійно виконував свою роботу.

Схожі статті