468×60
468×60

Тернопільські правоохоронці завітали до підшефних з великодніми гостинцями

Напередодні світлого свята Великодня правоохоронці з гостинцями завітали до своїх підшефних — хлопчиків і дівчаток, які проживають у Тернопільському обласному комунальному дитячому будинку для дітей шкільного віку.

Великодні кошики з різними смаколиками подарував вихованцям закладу заступник начальника ГУНП в Тернопільській області Олег Ляхович. Він також передав дітям вітання від усього колективу поліцейських та побажав бути чемними, веселими та радісними.

-    Великдень – це одне з найбільш приємних, величних і справді важливих свят, – зазначив Олег Ляхович. – Бажаю, щоб ви провели його весело та радісно.

Поліцейські опікуються Тернопільським обласним комунальним дитячим будинком для дітей шкільного віку від часу його створення. Завжди цікавляться потребами своїх підшефних і за можливості допомагають їм.  Підтримують своїх підопічних не лише матеріально, а й сприяють різними добрими справами. Нині у закладі перебуває 11 вихованців — діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування.

Директор дитячого будинку Володимир Долинний висловив вдячність обласному управлінню поліції за розуміння і постійну підтримку.

- Ми вдячні правоохоронцям за допомогу, а також хочу подякувати усім благодійникам, які взяли наших вихованців зустріти Великдень у своїх родинах.

Схожі статті