468×60
468×60

Майже дві тисячі правоохоронців задіяно до забезпечення правопорядку під час виборів

Про забезпечення правоохоронцями публічної безпеки та повідомлення, які надходять до поліцейських у день голосування, розповів під час брифінгу у Тернопільському прес-клубі заступник начальника Головного управління Національної поліції краю Михайло Білецький.

Загалом до забезпечення правопорядку під час виборів задіяно майже 2000 правоохоронців. 1256 співробітників поліції несуть службу на виборчих дільницях області, 267 працівників залучено до патрулювання на вулицях. Решта поліцейських працює у складі додаткових слідчо-оперативних груп, чергових нарядах.

Під посиленою охороною правоохоронців перебувають виборчі округи. Там чергують вибухотехніки та кінологи, які реагуватимуть на будь-які заяви та повідомлення про виявлення небезпечних предметів. Напоготові перебувають і спецпідрозділи поліції.

Станом на 11 годину до правоохоронців надійшло 2 повідомлення, пов’язані з виборчим процесом: раптова смерть виборця у Козові та виявлення агітаційного білборда у Монастириському районі.

- Поліція продовжує працювати в посиленому режимі та стежити за дотриманням виборчого законодавства на території краю, – підсумував Михайло Білецький.

Схожі статті