468×60
468×60

Приїхав погостювати до друга і обікрав магазин

kradiiПродукти та гроші з каси винесли вночі з магазину в одному із сіл  Підволочиського району. Правоохоронці встановили, що до вчинення крадіжки причетний 26-річний  житель Гусятинського району.

Повідомлення про крадіжку з крамниці надійшло до працівників поліції вранці від продавця. Жінка, прийшовши на роботу, виявила порожні полиці з товаром.

Виїхавши на місце події, правоохоронці встановили, що злодій проник до торгового закладу, розбивши вікно. Вочевидь, поранившись при цьому, адже скрізь була кров.

Правоохоронці опитали місцевих жителів, переглянули відео з камер спостереження автозаправки, розташованої неподалік магазину. Отримана інформація допомогла вийти на слід зловмисника.

Причетним до протиправного виявився 26-річний мешканець Гусятинського району. Його з перемотаною рукою знайшли в будинку місцевого жителя. З’ясувалося, підозрюваний напередодні приїхав у гості до товариша. Разом розпивали спиртні напої. Випивка закінчилася, а в кишенях було порожньо. Аби продовжити застілля, зловмисник вирішив проникнути до місцевої крамниці.

За даним фактом слідчі Підволочиського відділу поліції розпочали кримінальне провадження. Дії зловмисника кваліфікують за частиною 3 статті 185 ККУ – крадіжка.

Схожі статті