468×60
468×60

Неуважність та безпечність вартувала чернівчанці понад 140 євро

kradigkaПро крадіжку гаманця з грошима із наплічної сумки працівникам поліції повідомила касир автостанції Зборова. Жінка заявила, що кошти щезли в однієї з пасажирок автобуса.

За словами Миколи Петрика, начальника Зборівського відділення поліції, потерпіла на днях приїхала додому з-за кордону. У Львові сіла на рейсовий автобус Львів-Чернівці. Коли транспорт зупинився в Зборові, дівчина вийшла, а сумку залишила на пасажирському сидінні. Повернувшись, побачила відсутність грошей – понад 140 євро.

Свідками події були пасажири того ж автобусу. Жінка розповіла, що бачила, як на місце потерпілої сів один з пасажирів, а за кілька хвилин – вийшов. Змогла вона й описати підозрюваного.

Пошуками зловмисника зайнялися правоохоронці та наряд групи реагування патрульної поліції. За кілька годин чоловіка знайшли на одній із вулиць райцентру. Це – житель Тернополя, 1973 року народження. Спочатку він у всьому зізнався, а після того, як його привели у відділок, почав заперечувати свою причетність до злочину.

Підозрюваного затримали відповідно до статті 208 КПК. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу та підозри. Чоловікові інкримінують статтю 185 частина 1 ККУ – крадіжка.

У ході перевірки стало відомо, що підозрюваний уже відбував умовний термін покарання у 2015 році за аналогічні злочини на території Кременеччини. Триває слідство.

Схожі статті