468×60
468×60

У Тернополі пильні перехожі виявили предмет, схожий на гранату (фото)

31 березня близько 20.30 год. до чергової частини Тернопільського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Лепкого на тротуарі виявлено предмет ззовні схожий на гранату. Небезпечну знахідку побачили перехожі поблизу дитячого майданчика.
На місце події виїхала слідчо-оперативна група та фахівці вибухотехнічної служби. Вони огородили місце події та евакуювали людей, які знаходилися поблизу.
Як повідомив начальник вибухотехнічного відділу ГУНП України в Тернопільській області Ігор Васьків, правоохоронці встановили, що знайдена небезпечна знахідка – ззовні схожа на гранату Ф-1. Як вона опинилася там – з’ясовують поліцейські. Боєприпас спеціалісти розрядили та направили на дослідження.
Вирішується питання про внесення даної події до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 263 ККУ – незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.
Поліцейські нагадують: якщо ви виявили підозрілий предмет, не вживайте самостійно ніяких дій зі знахідками – це може призвести до вибуху та численних жертв. Негайно телефонуйте 102!

Схожі статті